Blog,  Megjelenések,  Rólam,  Szolgáltatások,  ZONA edzés,  ZONA edző

ZONA edző lettem!?!

4 évvel ezelőtt még a dvd lejátszón keresztül izzadtam Péntek Enikő gyakorlataira, akkor még azt sem gondoltam, hogy én egyszer edző leszek, nem hogy Zóna edző!

2 éve döntöttem el, hogy beiratkozok egy fitness iskolába, hiszen a mozgás a mindennapjaim részévé vált, szerettem csinálni, akkor miért is ne űzhetném ezt hivatásszerűen?! 🙂 Lassan egy éve lesz, hogy megkaptam a csoportos fitness instruktori végzettségről szóló bizonyítványt, ez a szűk egy év csak megerősített abban, hogy jó döntés volt a tanfolyam elvégzése. Voltak nehéz napok, de megérte minden perc, sőt a siker annál jobb, hiszen mindenért én magam küzdöttem meg!

Fotó: Bencsik Ádám adambencsik.hu

Jelenleg hetente többször tartok edzést, szuper csapat kovácsolódott össze, minden egyes edzés energiával tölt fel, motiválódok, barátságok születtek! Az edzésnek nem csak a fitt, egészséges testet köszönhetem, hanem annál sokkal többet!

2017. márciusában Péntek Enikő a ZONA edzés „anyja” hirdetett meg „ZONA edző leszek” címmel egy pályázatot! Kis bátorítás után, de eldöntöttem, jelentkezni fogok! Az edzős csapatom mellettem állt, a Párom segítsége által remek videó készült egy edzésemről, mert hogy többek között a pályázati anyag részét kellett hogy képezze.

Forrás: wellnesscafe.hu

Áprilisban jött az e-mail, feladója: Péntek Enikő volt! 🙂 A közel 100 jelentkező közül az én pályázatom is bekerült… én ezzel már nyertem! Igaz, hogy a személyes megmérettetésre később került sor, azzal, hogy a kiválasztottak között voltam, hatalmas boldogságnak fogtam fel!

“…ezzel már nyertem!”

A személyes találkozóra és a vizsgára május elején került sor. Gyakorlatban és elméletben is bizonyítanunk kellett! Izgultunk, de nagyon jó hangulatban telt a nap, ahogy megjelentek az első izzadságcseppek, úgy oldódott a feszültség is! 🙂

A nap végén derült ki, hány új ZONA edzővel bővül a csapat! Négyen kerültünk aznap behívásra, szerencsére mind a négyen ZONA edzőkké váltunk! 🙂 HURRÁ!! 🙂

Gyulát kaptam meg, hamarosan ott fogok ZONA edzéseket tartani! Részletek hamarosan! 😉

Akkor fel sem tudtam igazán fogni, pár nap kellett hozzá, hogy elhiggyem, nem álmodom és ez valóság!

4 éve még dvd-n keresztül a szobában, egyedül figyeltem Enikő instrukcióit, jelenleg pedig ZONA edzőként adhatom át tudásomat a zónázni vágyóknak, csakis „Helyesen, intenzíven, örömmel”!

„Helyesen, intenzíven, örömmel”!