Magnós-joghurtos pohárdesszert
Szeretem az édességeket, de szívesebben választok egy könnyebb joghurtos-, gyümölcsös változatot! 🙂 Így született meg ez desszert is, édesre vágytam, volt egy érett mangóm, viszont sokat nem szerettem volna bíbelődni az elkészítésével! 😀
Mangós-joghurtos pohárdesszert
Hozzávalók: (1 adag)
- 0,5 dl víz
- 1 kávéskanál étkezési zselatin
- 125 g natúr joghurt
- 5 g mangós Maxnutrition mangó-maracuja ízű fehérje
- 110 g pürésített, érett mangó
Az étkezési zselatint a vízbe szórjuk, folyamatos kevergetés mellett felforraljuk. Ha kész, hagyjuk kihűlni. Addig a natúr joghurtba belekeverjük a fehérjeport, majd a kihűlt zselatinos vizet, alaposan elkeverjük és végül pohárba öntjük, 25-30 percre a hűtőbe tesszük. Ha megdermedt a joghurt, a pürésített mangót rákanalazzuk.